Vi var syv sjeler på vei til et bedre liv

Det er nå 16 år siden jeg tok med mine seks barn og reiste til Grand Canaria for å bli i ett år . Vi ble i et og et halvt.

I 2017 startet jeg denne bloggen for å skrive om hvordan vi hadde det på Grand Canaria . Hvorfor jeg som 38 åring tok med alle barna og stakk av fra livet i Norge. Jeg forteller historien fordi jeg ønsker å sette søkelys på at det går an å skifte retning på livets vei .

Jeg er ei dame som har hatt masse medgang i livet, men litt motgang også. All lærdom har gjort meg til den jeg er i dag . Men mest av alt har jeg lært at det er bare jeg som må forandre meg . Ønsker jeg endringer i mitt liv må jeg starte med å endre meg selv. Jeg har prøvd så godt jeg kan og endre andre  mennesker, uten hell .

For at jeg og mine barn skulle få et bedre liv, måtte jeg flytte. Og jeg måtte flytte langt, bort fra alle jeg kjente for å bli kjent med meg selv. Og jeg visste at “nissen” flytte med på lasset.  Jeg var klar over at jeg kunne ikke flytte fra noe . Alt som var vanskelig fantes inni meg selv. Min indre reise har vært lang og jeg blir nok aldri ferdig. Det er føles i dag som om jeg er ferdig utdannet som menneske . Eller er jeg det ? neida jeg har  mye å lære enda , men jeg vet at svarene finner jeg inni meg selv. Jeg kan lytte til gode råd . Men det er bare jeg som kjenner hva som er best for meg her og nå.

I dag er jeg foredragsholder  og jeg er en inspirator for andre. Jeg driver også med Fotsoneterapi og coching. Jeg skifter navn på bedriften min  til Inspirator Helena etterhvert.

 

På mine foredrag motivere jeg deg til å lytte på din indre stemme for å finne ut hva du vil med ditt liv.

Livet er helt fantastisk.  Det går i bølger, men det er det som gjør livet spennende .Noen sier til meg ” jammen hvorfor får jeg bare dritten hele tiden?” Det er nok fordi vi tiltrekker oss det vi tenker på. Her om dagen så sa jeg til min datter da vi kom hjem fra butikken at hvis jeg ramler nå så blir det eggedosis av eggen jeg holder i hånden . Det var glatt og jeg ramler og eggene ble til eggedosis.

 

Her i Norge har det nettopp vært jul .  Før jul laget jeg en adelskalender. En liten videosnut for hver dag fra 1. Desember frem til 24. Desmber . Disse ligger under audsforedrag.no på facebook. Gå inn og se. Hver fredag fremover vil du finne en videosnut fra meg på audsforedrag.no på facebook

 

Bloggene fortsetter og jeg håper du fortsetter og lese dem. Kanskje du en dag kommer på et av mine foredrag eller du tar kontakt for å få en coaching time av meg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s