Vi var syv sjeler på vei til et bedre liv. Finne meg selv

 

I to tusen og en flyttet mine seks barn og jeg til Gran Canaria. Vi skulle bli der et år. Vi ble i et og et  halvt. I dag jobber jeg som Inspirator, coach og soneterapeut.

Blogg ? Hvorfor i all verden skriver du blogg??Hvorfor i all verden deler du din historie? Det er det mange som spør meg om. Og det lurer jeg også på innimellom. Hvorfor gjør jeg dette?

Jeg tror at en livshistorie, kan forandre en anens livshistorie. Iallfall var det slik for meg. Jeg er genuint interessert i mennesker. Jeg liker å høre livshistorien deres både på godt og vondt. Jeg tror at hvis vi deler mer så forstår vi hverandre bedre. Derfor blogger jeg . Derfor holder jeg foredrag. Mine foredrag  handler om å tørre å endre, våg å leve. Vi kom tomhendt til verden. Vi drar tomhendt herfra, men i mellomtiden skal vi ha det godt. Men for å ha det godt må vi av og til kjenne på det onde. Livet består for oss alle av både opp og nedturer. Slik er livet. Det er dagene som kommer og går, som er selve livet.  Og den eneste som kan endre ditt liv er deg selv. Derfor skriver jeg blogg. Håper du vil fortsette å lese og del gjerne videre.

 

 

Påsken er over. Jeg går fremdeles til behandling til Healer damen. Ja, ja så er jeg en av dem som ser mer en andre. Og det er ikke farlig. Jeg kan ikke lese tanker. Jeg kan bare fornemme hva som skjer. Livskunnskap har jeg. Alle barna jeg har fått for de skulle komme til meg. Kanskje er dette bare tull eller kanskje er det noe i det. Jeg tror på det og jeg har alltid vist det var noe med meg. At jeg kan kjenne energier og fornemme ting. Healer damen fortelle at jeg alltid har vært slik.  At vi fleste mennesker har evner, men at vi gjemmer dem. Og noen av oss bruker dem. Så spennende.

.Healerdamen og jeg vi blir venninner og jeg har stor glede av henne. Hun lærer meg mye om det unaturlige. Hun åpner for evnen mine og jeg begynner etterhvert å få et godt forhold til dem. Jeg klarer å  tilgi alle som på et eller annet vis har vært slem med meg. Jeg skjønner at jeg ikke kan forandre noen, men jeg kan forandre min måte å se ting på. Og jeg som trodde jeg skulle kunne redde en alkoholisert mann, eller få en mann til å bli glad i meg, bare jeg ble glad nok i han og gjorde de riktige tingene.

Når det gjeld menn så har det vært uten interesse her nede. Jeg har bare hatt fokus på å finn meg . Hvem er jeg? Hvorfor er ikke jeg som alle andre? Kan jeg ikke bare være som andre? Hvem er Aud? Og hvorfor i all veden skal jeg slite meg ut? Hvorfor skal ikke jeg finne en som elsker meg ?

Vi snakker om dette i behandlingstime også . Healer damen sier at jeg skal begynne å bli glad i meg selv. Hva snakker hun om? Jeg kan da ikke bare være glad i meg. Det er da egoistisk. Jeg skal da elske min neste som meg selv. Elsker jeg meg selv? Det vet jeg faktisk ikke.

Healer damen sier jeg skal se meg selv i speilet, se meg selv inn i øynene og si til meg selv

“Hei Aud,  Jeg er glad i deg .”

For noe tull . Hun sier så mye rart hun der damen. Men jeg prøver virkelig selv om jeg synes det er helt idiotisk. Jeg vil skape forandringer i livet mitt og det er det bare jeg som kan gjøre. Jeg vil at livet mitt skal bli andelenes før jeg reiser hjem .

Reiser hjem ja. Vi skal egentlig reise hjem om et par måneder og det vil jeg ikke. Jeg får vondt i kropp og sjel når jeg tenker på at jeg skal hjem. Så jeg har begynt å se etter en annen leilighet. Jeg vil bo mer spansk, kanskje lære meg spansk også. Jeg har ikke råd til å la barna fortsette på den norske skolen, så jeg skal søke de inn på den spanske. Den spanske skolen som ligger ved den katolske kirke i Arguneguin. Eldstejenta sier hun vil gå på skole i Maspalaomas sammen med vennene hun har fått i svømmeklubben der. For at barna skal kunne gå på i spansk skole må vi søke om å få bli medlemmer i komunen i Arguniguin. Kan vi klare å gjennomføre det?

Jeg prøver å se meg selv i speilet hver kveld og hver morgen. Av og til husker jeg det ikke ,men det skjer noe med meg. Hvorfor i all verden har jeg tillat folk å være slem med meg  Hvordan kan jeg ha tillatt at en mann har slått meg? Hvordan kan det ha seg at jeg bare er med og ikke protesterer? gjør ting jeg ikke vil eller har lyst til. Hvor mange ganger har har jeg ikke lytte til meg selv og min indre stemme? Hvor for har jeg alltid latt andre bestemme over meg. Jeg kjenner jeg faktisk begynner å like meg selv. Sakte men sikkert . Jeg syns til og med jeg ser pen ut i speilet. Jeg som alltid har vært stygg og lite attraktiv i mine øyne. Så når en mann som jeg synes var veldig pen ble sammen med meg ble jeg sjeleglad. At han var alkoholiker hadde ikke noe å si. Jeg skulle redde han. Det jeg ikke visste var at jeg måtte redde meg selv. Så her står jeg og ser meg selv i speilet og sier at jeg er glad i meg selv. Utrolig. Det skjer noe med meg og jeg endrer meg.

Hurra og i morgen skal vi se på den leiligheten inne i Arguneguin ved markedsplassen.  Der er det bare spanjoler som bor. Det blir spennende. Jeg vil ikke hjem. Jeg vil være her en stund til. Jeg trenger mer tid for å bli kjent med meg selv. For å bli sterk nok til å takle livet hjemme i Norge. For å finne ut hva jeg skal leve av . Kanskje bli jeg kvitt nakkesmertene også. Kanskje blir skaden borte.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s