Trondheimsbesøk

Vi var syv sjeler som reiste til Gran Canaria for å få et bedre liv. Jeg tok med mine seks barn og dro avgårde i 2001. I dag jobber jeg som Coach, Soneterapeut, blogger og foredragsholder.

Jeg er på vei til Trondheim. Jeg har reist ifra fem barn. De er igjen på Gran Canaria sammen med gode venner av meg som kjenner dem. Jeg skal til Norge for å vise frem minstejenta til hennes far. Han har ikke sett henne siden sommerferien. Da var vi i Norge på sommerferie. Men vi har reist tilbake til Gran Canaria og skal bli til neste sommer. Det er planen. Nest eldste jenta er begynt på konfirmasjonsforberedelser i den Norske sjømannskirka . Konfirmantene skal på konfirmasjons leir til den Norske sjømannskirka i London. Det gleder hun seg til.

Men jeg befinner meg nå på en buss  fra Ålesund og inn til Trondheim. Minstejenta har sovnet på fanget mitt. Jeg sitter å tenker over livet mitt. Det har vært en fryd å bo på Gran Canaria. Jeg reiste fra alle her hjemme, bortsett fra barna mine. Jeg reiste for å lære meg selv bedre å kjenne og for å komme vekk og lære å bryte møns. For hvorfor får jeg ikke det til . Å leve det livet jeg gjerne vil?  Er det noe slag skjebne mon tro, at jeg ikke skal få til det jeg vil? Jeg skjønner det ikke.

Da jeg reiste var jeg kjempesliten. Rett og slett utmattet. Hadde møtt veggen.  Men nå kjenner jeg at kreftene begynner så smått å komme tilbake. I Syden er det sol og varme og veldig mange flotte mennesker. Mange flotte mennesker som jeg er blitt kjent med og hver gang jeg forteller historien min er det som å gå til en psykolog . Jeg forstår meg selv bedre på en måte.  ‘

Jeg undrer meg på hva jeg skal gjøre for å tjene penger når jeg kommer hjem. Heldigvis har jeg huset mitt. Det er utleid mens vi er på Grand Canaria, til noen studenter. Det gikk bedre dette året enn året før . Nå er det tre studenter som leier. Nok en gang har jeg ei venninne som hjelper meg hvis det skulle være noe med huset. Jeg føler meg heldig.

Men hvem er jeg da ?Hva skal det bli av meg ? Hva skal jeg gjøre ? Jeg skal ikke begynne igjen som fotograf. Det går ikke. Var nok ikke flink nok til å styre styre økonomien. Eller var jeg det? Var det bare slik at jeg fikk litt for god hjelp til å bruke penger? Jeg hadde forelsket meg i en alkoholiker og levde et liv som var veldig av og på. Av og til var det veldig bra og av og til var det veldig dårlig . Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg  kastet han ut og hvor mange ganger jeg tok han tilbake. Fikk til og med tre barn med han. Men har aldri angret  på det. Men hva skal jeg bli? Skal jeg skal følge rådet til healerdamen og bli fot soneterapeut?cropped-cropped-wordpress2-e1504109069710

Endelig er vi fremme i Trondheim. Her skal vi være i en liten uke. jeg skal besøke familie og venner før vi vender tilbake til Cran Canaria igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s