Endre mønster

Er du som jeg var en gang, livredd for å endre? Er du som fuglene som sitter på en snor ? Den ene flyr de andre sitter igjen. Hvem av dem er du?

Vi er vel alle komfortable med å være i komfortsonen. Gjøre det vi gjør likedan hver dag. Skal jeg komme meg ut av denne jobben? Skal jeg bli skilt? Hvofor finne jeg bare de dårlige jobbene? Hvorfor finner jeg bare de dårlige vennene? Hvorfor får ikke jeg det til ? Hvorfor er alle de andre lykkeliger enn meg ? Hvorfor er de friske ? Hvorfor er de rike ? Hvorfor klare de andre alt og jeg ingenting . Hvorfor har alle mere penger enn meg ? Hvorfor er de slankere og penere enn meg?

Stiller du deg selv slike spørsmål ? Er du fornøyd med livet du lever? Er det tilfredstillende nok? Har du det du trenger ? Gir livet menig? Eller ønske du å endre? Bryte møster for å komme vidre i livet.

I dag driver jeg Helenas Hus og der hjelper jeg mennesker til å bryte mønster gjennom samtalegrupper, coaching, fordrag og soneterapi.

j

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s