Skrivestopp

Jeg har sikkert 15 blogger som jeg ikke har lagt ut. Synes ingen er bra nok. Det er skrivestopp i hodet mitt. Det surrer og går i tankene om alt jeg vil skrive om, men så kommer det ikke ut. Alt for mange andre ting opptar meg for tiden og jeg liker det ikke. Jeg vil skrive , skrive , skrive. Hver dag . Om ting som opptar meg som kanskje opptar deg også. Men så kommer ingen ting ut. Det er frustrerende. Jeg som er en inspirator. Jeg som inspirere andre. Jeg komme ikke på noe inspirerende og skrive om. Veldig forvirrende. Kanskje du også har det slik? du vil du vil , men får det ikke helt til. Ja , nå har jeg sagt . I morgen blir det bedre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s