Kjærlighet

For tre år siden i dag var jeg en singel dame som var fornøyd med meg selv og livet og med en drøm om å finne kjærligheten. En mann og dele resten av livet med.

På denne dag for tre år siden , stod jeg opp og spiste frokost . Ei venninne ringte og spurte om jeg ville bli med på loppemarked. Det ville jeg. Etter markedet drakk jeg kaffe hjemme hos venninne min. Etterpå drog jeg til brigde huset, der skulle jeg være kafévert. Sent på kvelden drog vi ut på byen for å ta noen øl etter en lang brigde turnering

Vi gikk til en pub i nærheten. Puben var fylt til raden av feststemte mennesker.Vi fant et ledig bord nede i kjelleren. Der satte vi oss ned og bestilte hver vår øl.

Jeg skulle gå opp for å treffe noen andre jeg kjente og det var da, når jeg minst ventet det, at han satt der ved baren, helt alene. Jeg hadde sett han før for mange år siden. Jeg gikk bort til han og sa:”Er det her du sitt?” og han svarte ja. Og siden den gangen så har vi sittet sammen og det er mannen i mitt liv, den store kjærligheten.

Verdens snilleste mann ble kjæreste min. Heldige meg. Og det er jeg glad og takknemlig for. Hver 1. i hver måned siden har vi feiret kjærligheten med bobler. I dag skal vi også feire kjærligheten med Kaukgåing-en stille marsj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s