GODT NYTT ÅR

Endelig et helt nytt år. Et ubrukt år, som du kan bruke til det du vil. Har du nyttårs forsetter. Skal du bli en bedre utgave av deg selv? Skal du trene mer ? Skal du spise mindre ? Er du singel og vil finne en kjæreste? Vil du ta mer utdannelse? Skal du finne en ny vei i livet? Er det noe du vil endre? Er det en retning i livet ditt du ikke liker? Vil du løfte deg selv og andre? Tørre mer?

I 2019 hadde vi i Helenas Hus mange på besøk ved de ulike arrangementene vi hadde. Mange mennesker var innom huset. Gleder meg ti lå se deg på et av våre mange arrangementer i 2020. Følg oss på bloggen.

Skap deg et Godt nytt år

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s