Norgesferie

Endelig. Nå er det flere som skal reise på ferie i Norge i år. Det ser ut for at vi må det. Endelig er det flere barn som skal få oppleve det vakre landet vi bor i. Alt er ikke så galt, at det ikke godt for noe.

Mine barn og jeg har vært så heldig at vi har vært flere ganger på Norgesferie. Vi har kjørt både nordover og sørover. Vi bor midt i Norge. Vi har vært i Bergen, Odda, Sandefjord, Oslo, Drøbak, Larvik Horten, Bodø Mosjøen, Mo i Rana, Lofoten og Tromsø, bare for å nevne noen steder.

Helt fra barna var små har jeg feriert i Norge. Vi har tatt tog eller kjørt bil av sted. Bare to ganger har jeg vært på sydenferie med barna. En gang da vi flytte til Gran Canaria og en gang etter at mor døde.

Og jeg elsker Norge om sommeren. Det er det vakreste landet å ferier i. Det er så dyrt sier mange å feriere i Norge, men en kan gjøre det rimeligere ved å sove i bilen eller i telt. I Nord Norge så kan man campere mange steder uten å måtte betale for det. Masse fri natur der man kan slå opp telt og bo helt gratis og ungene elsket det.

Sommerferie i Norge anbefales på det sterkeste.

I år leier vi ut 1. etasje i Helenas Hus. Til de som har lyst til å komme til Norges fineste by Trondheim. Hjertelig velkommen skal du være.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s