Glad og Takknemlig

I helgen laget jeg muffins og satte de utenfor Helenas Hus. Jeg skrev en lapp og på lappen står det takknemlighetsmuffins. Jeg har gjort det før og har skrevet glede muffins og trøste muffinspå lappen. Muffinsene er blitt spist opp når jeg kalte de glede- og trøste muffins, men når jeg skrev takknemlighets muffins var det få som tok.

Er det fordi vi ikke er takknemlig? Er vi ikke takknemlig i disse koronatider? Eller er vi ikke takknemlig i det hele tatt?

Jeg er glad og takknemlig også i disse dager og alle andre dager. Om jeg er lei meg av og til, så er det alltid noe å være glad og takknemlig for.

Hver dag før jeg sovner takker jeg alltid for dagen og er takknemlig for ett eller annet som var bra med dagen. For meg er det alltid noe å være takknemlig for. Hvordan er det for deg?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s