Jeg går

I går gjorde jeg det igjen. Jeg gikk. Lang og lenger enn langt. Jeg går ofte. Jeg har behov for å gå. Gå og gå. Kjenne at jeg bruker kroppen. I går gikk jeg alene med musikk i ørene. Herlig. Jeg bare går og går. Plutselig var jeg langt avgårde.

Jeg går ofte i naturen også. Skog og mark elsker jeg. Da har jeg aldri musikk i ørene. Da vil jeg høre på naturens lyder. Kjenne på stillheten og lukte inn de forskjellige årstider.

Jeg går ofte tur med verdens snilleste kjæreste. Da er vi enten helt stille eller så prater vi om alt og ingenting.

Jeg går når jeg gir coaching timer også. Klienten og jeg finner tonen på en annen måte når vi går. Den gode samtalen kommer lettere.

Jeg går når jeg er glad, sint, fortvilt eller må tenke over noe. Etter at min far døde, gikk jeg til yndlingsplassen min i skogen. Jeg gikk oppover og oppover. Jeg gråt og gråt. Måtte gjemme meg bak et tre når det kom noen andre langs min vei. Ingen skulle se at jeg gråt. Da jeg kom til toppen hadde jeg fått gått av meg litt av sorgen og da skjønte jeg ikke helt hvorfor jeg gråt. Glad og litt bedre til sinns gikk jeg ned igjen.

Når jeg skal på sy forening kan jeg gå dit. Da vet jeg at det er noe godt i vente. God mat og god drikke.

I går gikk bort og hjem igjen.

Hvordan går du?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s