Vi var syv sjeler på vei til et bedre liv

Jeg hadde tatt med mine seks barn for å bo på Gran Canaria i et år. Vi ble i ett og et halvt. Nå 16 år etter er jeg tilbake til stedet som forandret livet mitt.

Etter vi har vært på Los Caideros, det var der vi bodde går vi ned til Amfi Del Mar og stranden der. Jeg lurer på hvor mange timer jeg egentlig har sittet på stranden på Amfi tilsammen . Det er ikke få. Den første tiden vi bodde her var vi nede på stranden hver dag . Sønnen i huset kom ned etter skoleslutt sammen med nabo jenta . Da satt jeg og noen nabodamer på stranden allerede. Vi var en liten gjeng som møttes hver dag. Vi hjalp hverandre med ungene . Jeg var så heldig.  Jeg hadde med det minste barnet av alle barn som bodde her . Minstejenta  var bare to måneder.  Helsestasjon og vaksiner og slike ting hadde jeg ikke tenk på . Jeg gadd aldri å spørre om noen helsestasjon i Arguineguin , men jeg så minste jenta vokste og la på seg ,så jeg tenkte at det går nok fint. Vaksiner får vi ta når vi kommer hjem.

Det er begynt å mørkne når vi kommer til stranden. Det blir ikke bading på stranden her i dag . Men det er flere butikker her nede  så jeg vil inn og se. Det var en fotobutikk som var her når jeg bodde her. Lurere på om den er her enda.

Etter å ha bodd en stund på øya og kreftene begynte så smått å komme tilbake kjøpe jeg et fotoapparat og begynte å ta bilder igjen. Jeg brukte fotobutikken på Amfi som het Mos til fremkalling av bildene. Sist gang jeg var her, var butikken her fremdeles og han mannen i buitkken  kjente meg igjen.

Vi går inn i shoppingsenteret på Amfi . Der det før var flest eksklusive butikker er det nå blitt butikker i alle slags varianter og fotobutikken er borte . Så synd.  Men ikke så rart . Det er da ingen som fremkaller bilder lenger, alt er digitalisert.  Den vakre stjernehimmelen som var i taket i shoppingsenteret er også borte. Men minibanken er her fremdeles.

Restaurantene er heller ikke som før, de er ikke så eksklusive  lengre.

Dagen blir til kveld og det er snart natt . Vi rusler hjem . I morgen skal vi hit for å bade.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s